SV TEC on tour naar het Kasteel

Schrijf je mee?
19 januari 2017
Gastcolumn: ‘Voetbal in de winter, stop ermee!’
28 januari 2017

SV TEC on tour naar het Kasteel

15 januari 2017  Tweede Divisie  Jong Sparta Rotterdam vs T.E.C.

Het winterweer heeft Nederland bereikt. Zoals vaker betekent dit dat de winterstop in de meeste competities weer afgelopen is. In de Eredivisie en in de Jupiler League rolde de bal weer afgelopen vrijdag. Ook in de aan de voetbalpiramide toegevoegde competities (Tweede Divisie en Derde Divisie A en B) stond er weer een speeldag op de rol. Ondanks dat niet alle wedstrijden doorgang hadden door de weersomstandigheden besloot ik om, voor het eerst, een wedstrijd in de Tweede Divisie te bezoeken.

Tekst & Fotoreportage door John van de Graaf

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord