Leonidas thuis sterker dan VELO

Fotoreportage: Veel kansen voor koploper HZVV
29 januari 2017
DZOH 2 – Groen Geel 2; Je had er bij moeten zijn
2 februari 2017

Leonidas thuis sterker dan VELO

Afgelopen weekend werden veel wedstrijden afgelast. De topper in de Hoofdklasse zondag (West) ging wel door. Koploper RKSV Leonidas ontving op het kunstgras van de club nummer 3 (en koploper in de tweede periode) VELO. Na tien keer ongeslagen het veld afgestapt te zijn maakte Leonidas een eind aan een mooie serie van VELO. De ploeg uit Wateringen, net terug van een trainingskamp op Gran Ganaria, kon niet voorkomen dat de punten uiteindelijk in Rotterdam bleven. De wedstrijd eindigde in 3-0 overwinning voor de Rotterdammers.

Foto’s: John van de Graaf

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord