Casper Goedkoop nieuwe trainer FC Klazienaveen

‘De jeugd heeft de toekomst bij FC Klazienaveen’
7 februari 2017
‘Benes, al meer dan negen jaar clubman bij Drenthina’
14 februari 2017

Casper Goedkoop nieuwe trainer FC Klazienaveen

FC Klazienaveen, de fusie club die ontstaat door het samengaan van vv Zwartemeer en vv Klazienaveen, heeft voor het seizoen 2017-2018 Casper Goedkoop aangesteld als trainer voor de eerste selectie.

De 43 jarige Goedkoop tekent voor 1 seizoen en combineert het hoofdtrainerschap van FC Klazienaveen met de functie assistent trainer bij FC Emmen.

De huidige trainer van Alcides uit Meppel is eerder werkzaam geweest bij Achilles 1894 (assistent), vv Actief, Omlandia, vv Hoogeveen en Jong FC Groningen.

Goedkoop ziet zijn nieuwe functie bij FC Klazienaveen als een enorme uitdaging. Het is fantastisch om de eerste hooftrainer te kunnen zijn bij deze Fusieclub. Een van de grootste clubs van Drenthe in een dorp met een fantastische sportcultuur. Ik heb er zin in zegt Casper Goedkoop.

FC Klazienaveen is enorm blij met Goedkoop als trainer. Deze trainer past bij onze ambitie om van twee goede verenigingen één fantastische club te maken. Het assistentschap bij FC Emmen sluit naadloos aan bij zijn functie in Klazienaveen.

FC Klazienaveen zal volgend seizoen de plaats innemen van de huidige vv Klazienaveen uitkomend in de 2e klasse zaterdag. Eerder is Michel Kerkdijk reeds aangesteld als trainer van de 2e selectie.

Foto: www.fcemmen.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord