Jouw wedstrijdverslag op FC12.NL?

Clubmensen gezocht!
3 juli 2017
Persberichten gevraagd
17 juli 2017

Jouw wedstrijdverslag op FC12.NL?

Nog een paar weken en dan beginnen de meeste teams weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ieder weekend worden dan weer talloze wedstrijden gespeeld in het amateurvoetbal. De ene keer een verre tegenstander, de andere keer een echte derby! Of je nu in het eerste elftal, het vierde, de Jo17 of de M07 speelt, bij iedere wedstrijd gebeurt wel iets noemenswaardig. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar wedstrijdverslagen en/of foto’s uit het amateurvoetbal in Drenthe.

Speel jij in zo’n team, ben je leider óf volg jij een team waar iedere week wel iets spectaculairs gebeurt? Kun je een leuk stukje schrijven, of heb je talent voor het maken van foto’s en lijkt het je leuk om dit aan te leveren bij FC12.NL? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je naam naar info@fc12.nl en wij nemen z.s.m. contat met jou op!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord