9 september Open dag HHC Hardenberg

 Prent Dorpentoernooi kent een geweldige start
16 augustus 2017
Gerald Immink: ‘Veel nieuwe gezichten bij Zwartemeerse Boys’
17 augustus 2017

9 september Open dag HHC Hardenberg

Op 9 september staat de jaarlijkse Open Dag bij HHC Hardenberg gepland. Vanaf 12.00 uur gaan de hekken los en zijn voor jong en oud tal van activiteiten georganiseerd.

Zo kunnen er spandoeken gemaakt worden, is er poolvoetbal en omhaalkooi met medewerking van straatvoetballer BB Freestyle en verzorgt diezelfde Bjorn Boes demonstraties op het gebied van straatvoetbal. Over de Boshoek verspreid staan een aantal springkussens, er zijn standjes met o.a. shirtjes van HHC 1 via Prins Sport Hardenberg en merchandise via HHC Club Support. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met gratis ijsjes en ander lekkers.

Tegelijkertijd met de Open Dag vindt ook de gemeentecup plaats! De prijsuitreiking hiervan is om 15.15 uur op het hoofdveld. Kijk voor meer informatie over de gemeentecup op www.gemeentecuphardenberg.nl.

Om 15.30 uur trapt HHC 1 af tegen de Kozakken Boys. Na afloop van deze wedstrijd krijgen kinderen een fotoposter met al hun helden van HHC 1, om handtekeningen op te verzamelen. Er is dan een Meet & Greet met de spelers bij de uitgang van de kleedkamer.

Foto: Website HHC Hardenberg

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord