Rudmer Kemper – SC Angelslo: ‘Veel vertrouwen in het nieuwe seizoen’

Noordscheschut ten onder tegen Lutten
17 augustus 2017
Clubmensen / selectiespelers gezocht
18 augustus 2017

Rudmer Kemper – SC Angelslo: ‘Veel vertrouwen in het nieuwe seizoen’

Vorig seizoen degradeerde het eerste elftal van SC Angelslo naar de vijfde klasse zaterdag. Dit seizoen gaat er veel veranderen binnen de vereniging. Vandaag kijken we vooruit naar het nieuwe seizoen met de voorzitter van de club: Rudmer Kemper (40).

Nieuw startpunt
Kemper, in december 2016 gekozen als nieuwe voorzitter van de club, hoopt op een positieve ommekeer. ‘Het afgelopen seizoen is voor ons eerste elftal natuurlijk dramatisch geëindigd. We zijn helaas gedegradeerd naar de vijfde klasse. Dit past natuurlijk totaal niet bij een vereniging als SC Angelslo. Er zijn verschillende redenen aan te dragen die eraan hebben bijgedragen dat dit heeft kunnen gebeuren, maar als vereniging beschouwen we dit als een nieuw startpunt.’

Hoge verwachtingen
‘We hebben hoge verwachtingen voor het komende seizoen, en we hopen dan ook zeer snel weer naar de 4e klasse terug te keren! Ondanks de degradatie van het eerste elftal hebben we als vereniging rond de 30 nieuwe leden weten aan te trekken. Dit betreft zowel jeugd als ook senioren. We kunnen dan ook starten met een selectie van 34 spelers en een nieuwe hoofdtrainer die allemaal in het plaatje passen zoals we die voor ogen hebben. Naast een aantal nieuwe spelers hebben we ook een aantal spelers, dat vanuit de JO19 nu doorstroomt naar de selectie’, aldus de voorzitter.

Hoge betrokkenheid
‘Onze verenging is nog steeds gezegend met ongeveer 100 vrijwilligers, waarvan de meesten al vele jaren enorm betrokken zijn bij alles wat hier gebeurd. Daar zijn we enorm blij mee, het maakt ook dat we regelmatig wat kunnen organiseren. Natuurlijk hebben we ook een multiculturele vereniging wat het voor mij persoonlijk nog interessanter maakt. Iedereen gaat fantastisch met elkaar om en heeft respect voor elkaar.’

Investeren
‘De komende tijd zullen we alle pijlen richten op onze jeugdafdeling. Zoals ik eerder al aangaf hebben we behoorlijk veel nieuwe leden mogen verwelkomen, wat heeft geleid tot een JO19-2. We willen dit succes verder uitbreiden, en bieden onze trainers (die dat nog niet hebben gedaan) dan ook cursussen aan. Dit jaar zullen er ook weer 2 jeugdtrainers starten met de cursus bij de KNVB.’

Kemper: ‘Ondanks het feit dat we een flinke toename zien in het aantal sponsoren, zijn we nog wel op zoek naar een hoofdsponsor die de komende tijd mee wil liften op de weg die wij zijn ingeslagen, en op de successen die wij denken te gaan vieren!’

Foto: Rudmer Kemper (bron)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord