v.v. Eemdijk wint verdiend van s.v. Argon

Penalty’s beslissen ADO’20 en Spakenburg
20 augustus 2017
Regio’s Zwolle en Utrecht nu ook op FC12.NL!
20 augustus 2017

v.v. Eemdijk wint verdiend van s.v. Argon

IJsselmeervogels en Spakenburg zijn de grote en bekende clubs uit de regio, maar v.v. Eemdijk is eigenlijk het kleine zusje – van nét buiten het dorp. Echter speelt de club wel in de Hoofdklasse zondag, wat zeker betekent dat het niveau ook hier hoog ligt. 

Vandaag staat de oefenwedstrijd tegen mede Hoofdklasser s.v. Argon uit Mijdrecht op het programma. Met een handje vol mensen op de tribune en om het veld, was het vooral de zon die voor fijne omstandigheden zorgende.

Zoals een oefenwedstrijd betaamt, was het helaas een pot van een niet bijster hoog niveau. Eemdijk deed nog het meest zijn best en won dan ook verdient met 3-0 door doelpunten van 2x Argjend Selimi en Maikel de Harder.

Tekst & foto’s: Joost Scheepmaker

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord