Edfrin Silvania: ‘Bovenin meedraaien met vv SVBO’

USV Hercules wint na verlenging van vv Dongen
25 augustus 2017
Niek Haan: ‘Plezier hebben en belangrijk zijn voor vv Drenthina!’
26 augustus 2017

Edfrin Silvania: ‘Bovenin meedraaien met vv SVBO’

Vv SVBO eindigde vorig seizoen als achtste in de eerste klasse zondag. Dit seizoen willen de Barger Oostervelders bovenin meedraaien. ‘De groep is nog jong’, zo vertelt Edfrin Silvania.

Vorig seizoen
Silvania (24) uit Schoonebeek gaat zijn derde seizoen in bij SVBO. ‘Het afgelopen seizoen is voor ons zwaar begonnen. We hebben veel tegenslagen gehad. Bij de start van het seizoen hadden we al een kleine selectie en daar kwam nog bij dat er een aantal jongens is gestopt of helaas een blessure hebben opgelopen. Gelukkig is er een aantal jongens bijgekomen van de A1. Deze hebben het goed opgepakt.’ Volgens Silvania is de sfeer ondanks alles altijd heel goed gebleven.  ‘We hebben als team ook hard gevochten en ondanks alle tegenslagen mogen we tevreden zijn met wat we hebben bereikt.’

Bovenin meedraaien
‘Dit seizoen gaan we er met z’n allen weer met een frisse start tegenaan. We gaan ons best doen om goede resultaten te behalen. Er zijn wel weer wat veranderingen binnen het team. Een aantal jongens is gestopt en we hebben een nieuwe speler erbij. Daarnaast is een aantal jongens doorgestroomd vanuit de A1. Onze doelstelling dit jaar is om dit jaar weer lekker boven in mee te draaien en er met de groep een mooi seizoen van te maken.’

Silvania gaat verder: ‘We hebben een jong team. Iedereen is fit en heeft zin in het nieuwe seizoen. Ik heb er dus veel vertrouwen in dat we goede resultaten neer gaan zetten. Mijn persoonlijke doelen zijn dat ik ook dit seizoen weer goed mijn best ga doen en alles uit de kast haal om er een lekker seizoen van te maken.’

Foto: Edrin Silvania (midden) 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord