SV Dedemsvaart sportiefste ploeg AH Offerein Bokaal

HV&CV Quick – v.v. De Meern 2-1 (1-1)
28 augustus 2017
Paul Bangura beste speler AH Offerein Bokaal
28 augustus 2017

SV Dedemsvaart sportiefste ploeg AH Offerein Bokaal

SV Dedemsvaart nam dit jaar voor het eerst deel aan de AH Offerein Bokaal. Dit door HZVV en VV Hoogeveen georganiseerde toernooi kent een sterk deelnemersveld. Als kersverse tweedeklasser mocht Dedemsvaart zich meteen meten met eersteklasser Hoogeveen zondag. Dedemsvaart verraste vriend en vijand door met 3-3 gelijk te spelen en pas na strafschoppen te verliezen.

De tweede wedstrijd tegen Hoogeveen zaterdag verliep minder en werd met 4-1 verloren. Op de finaledag werd Ruinerwold echter met 3-0 verslagen. Na afloop werd men ook nog eens uitgeroepen tot ‘sportiefste ploeg’ van het toernooi en ontving aanvoerder Dilan van Bree een dinercheque van restaurant De Muzikant.

Foto: Jochem van de Weg

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord