Dennis Middeljans gokt op plek 8 met vv Buinerveen

Dries-Jan Bal nog lang niet uitgekeken bij vv Emmen
31 augustus 2017
Dylan Bulle: ‘Promotie met SC Roswinkel is haalbaar’
1 september 2017

Dennis Middeljans gokt op plek 8 met vv Buinerveen

Vv Buinerveen eindigde vorig seizoen onderaan in de vijfde klasse. Toch is de sfeer altijd heel positief binnen de vereniging. Dit seizoen hoopt de ploeg hoger te eindigen. Selectiespeler Dennis Middeljans heeft er in ieder geval alle vertrouwen in.

Al enige jaren is Middeljans (37) actief als speler van het eerste elftal. Daarnaast bekleedt hij, in combinatie met zijn werk bij zijn eigen ‘Sport en reclamebedrijf’ sinds een jaar ook de rol van voorzitter binnen de club.

Goede sfeer
Het afgelopen seizoen gaat volgens Middeljans de boeken in als ‘snel vergeten’. ‘Desondanks is de sfeer binnen de vereniging altijd goed gebleven. Het grote probleem was echter een gebrek aan kwaliteit en een heel smalle selectie.’

‘Er zijn meer spelers bijgekomen dan dat de club hebben verlaten, een aantal van buitenaf en jongens die in een lager elftal actief waren. De selectie is breder geworden maar ook kwalitatief staan we er beter op als afgelopen seizoen’, zo vertelt de speler / voorzitter.

Plaats 8/9
Volgens Middeljans gaan SVBC en KSC uitmaken wie er kampioen gaat worden. Ook noemt hij EEC en Gasselternijveen als echte outsiders. ‘Waar v.v. Buinerveen eindigt is nog lastig te zeggen met al die nieuwe spelers, maar plaats 8 of 9 moet met deze selectie toch haalbaar zijn. De doelstelling moet altijd zijn om zo hoog mogelijk te eindigen, maar een kampioenschap valt daarbuiten, het moet wel reëel bekeken worden. Graag wil ik spelen met jongens die er alles voor over hebben, als we de inzet tonen en de trainingen bijwonen komen de resultaten vanzelf.’

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord