Dylan Bulle: ‘Promotie met SC Roswinkel is haalbaar’

Dennis Middeljans gokt op plek 8 met vv Buinerveen
1 september 2017
Julian Mol met Hoogeveen tegen oude club De Weide
2 september 2017

Dylan Bulle: ‘Promotie met SC Roswinkel is haalbaar’

Sportclub Roswinkel speelt al enige jaren mee in de subtop van de vijfde klasse zondag. Dit seizoen wil de ploeg meespelen om de bovenste plekken, al is de nodige concurrentie aanwezig.  Toch heeft Dylan Bulle er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

Vanaf zijn vijfde speelt Bulle (21) al bij SC Roswinkel. Op zijn vijftiende maakte de centrale middenvelder zijn debuut in het eerste elftal.

Tekort
Afgelopen seizoen eindigde de sportclub als zesde in de competitie. ‘Het was een seizoen met pieken en dalen. We speelden hele goede, maar ook hele slechte wedstrijden. In de winterstop stonden we er redelijk goed voor om voor promotie te gaan spelen. Helaas ging het hierna mis. Tegen de lager geklasseerde ploegen lieten we onnodig veel punten liggen, die we aan het eind te kort kwamen voor het plaatsen voor de nacompetitie’, aldus Bulle.

Promotie
‘Dit seizoen staan alle koppies op scherp om er een sterk seizoen van te maken. We hebben een nieuwe trainer: ‘Christiaan Klinkhamer’, die samen met ons de doelstelling heeft gemaakt. Dit is promotie naar de vierde klasse. Helaas hebben we, net als vorig seizoen, afscheid moeten nemen van enkele goede voetballers. Gelukkig zijn er ook weer jongens voor teruggekomen.’ De vijfde klasse bestaat uit twaalf ploegen waarvan Bulle verwacht dat KSC, VIOS en SVBC directe concurrenten zullen zijn om de bovenste plekken.

‘Onze doelstelling is om dit seizoen, met goed voetbal en een goede sfeer binnen het team, nacompetitie te halen. Het vertrouwen is er in ieder geval! Ook als team willen we groeien zodat we ook minder goede wedstrijden om kunnen zetten in winst. Iets wat vorig seizoen vaak niet lukte.’ Bulle zelf hoopt dit seizoen belangrijk te zijn in aanvallend opzicht met goals en assists. ‘Maar ook verdedigend moeten we natuurlijk zorgen dat we niet te veel weggeven.’

Foto: Dylan Bulle

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord