Stuur wedstrijdverslagen en persberichten naar FC12.nl

Julian Mol met Hoogeveen tegen oude club De Weide
2 september 2017
Samenvatting en reacties na vv Hoogeveen – vv De Weide
3 september 2017

Stuur wedstrijdverslagen en persberichten naar FC12.nl

FC12.nl richt zicht op het amateurvoetbal in Nederland. Middels sfeer- en wedstrijdverslagen en fotoreportages worden verenigingen in beeld gebracht. Het is een platform voor en door voetballiefhebbers.
Echter biedt dit voor u als vereniging of speler ook de mogelijkheid om uw wedstrijdverslagen en persberichten op onze website te plaatsen. Dit geldt niet alleen voor eerste elftallen, maar ook voor de lagere en jeugdteams (zowel mannen- als vrouwenvoetbal).

Wedstrijdverslagen en persberichten, het liefst inclusief foto’s, kunnen gemaild worden naar info@fc12.nl. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord