Neutrale toeschouwer winnaar bij BVV Barendrecht – FC Lienden

Vlog 4 WKE ’16 Zaterdag 1
3 september 2017
Mark Lit: ‘Bovenin meedraaien met vv Erica’86’
4 september 2017

Neutrale toeschouwer winnaar bij BVV Barendrecht – FC Lienden

BVV Barendrecht – FC Lienden 3-4 (3-1)

De Barendrechtse Voetbal Vereniging ontving FC Lienden op eigen veld. Zo aan het begin van het seizoen zijn er nog weinig verwachtingen van de wedstrijd. In de Tweede Divisie spelen de grote jongens van het amateurvoetbal en zo ook deze wedstrijd.
Op een zonovergoten ‘De Bongerd’ in Barendrecht ontvouwde zich een spectaculaire wedstrijd! Voor de rust was Barendrecht heer en meester en kreeg het kans op kans, het ene na het andere mooie doelpunt werd gemaakt. Het enige ‘smetje’ op dat moment was het tegen doelpunt.
Het tegendoelpunt hield Lienden enigszins in de wedstrijd, zeker nadat Hans Kraaij Jr. in de rust wat omzettingen en een wissel toepaste. Lienden dicteerde en Barendrecht wist zich geen raad. Nog voor het uur had Lienden de stand al gelijk getrokken en ging op zoek naar meer. Barendrecht trainer Poldervaart kreeg zijn ploeg wel weer tot voetballen wat resulteerde in kleine kansjes. Het winnende doelpunt werd in de 78e minuut gemaakt door Danny van den Meiracker.
Een knotsgekke slotfase waarin Barendrecht alles op alles zette volgde, maar tot grote kansen kwam het niet meer. Zo is niet alleen Lienden maar vooral de neutrale toeschouwer de grote winnaar!  Al met al een heerlijke middag op De Bongerd!
Tekst & foto’s: @Joost_030
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord