Wie wordt topscorer van de Regio?

Fotoreportage: VPV Purmersteijn – MSC Meppel
4 september 2017
VV Hoogeveen TV – Interview Dominique Wiffers
5 september 2017

Wie wordt topscorer van de Regio?

Wie gaat er dit seizoen aan de haal met de titel ‘Topscorer van de regio?’ Wie maakt de meeste goals in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger/Odoorn? De competities gaan binnenkort weer van start. De spelers staan te trappelen om het veld weer op te gaan! Wie maakt volgens jou de meeste goals?

FC12.nl gaat dit seizoen, in samenwerking met een sponsor, op zoek naar de topscorer van de regio’s Emmen, Coevorden en Borger/Odoorn*. Diegene die aan het einde van het seizoen de meeste goals maakt, mag zich een jaar lang: ‘ Topscorer van de regio’ noemen. Iedere maandagavond zal de actuele stand bijgewerkt op onze website staan.

* Het gaat hierbij alleen om de eerste elftallen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord