75 jaar SVBC wordt gevierd met wedstrijd tegen FC de Rebellen
7 september 2017
Devlin Hartman over SV Pesse en VV Hoogeveen
9 september 2017

Huldigingen bij NKVV

Donderdag 7 september vond de traditionele ledenvergadering van NKVV uit Dalerpeel plaats. 2017. Nadat alle “zakelijke” onderwerpen waren besproken was het tijd voor het huldigen en bedanken van enkele leden binnen de club.

Ronny Vos…
Zo was actief speler Ronny Vos meer dan 25 jaar spelend lid van NKVV. Als eerste elftal-speler is Vos ondertussen een bekende naam in de amateur afdeling van het voetbal. Hij ontving hiervoor de bijbehorende herdenking en oorkonde.

Anno Boer…
Oud-bestuurslid Anno Boer werd verrast met het feit dat hij naar voren werd geroepen. Boer zet zich al 50 jaar actief in voor de vereniging. Een waardering waard! Anno ontving dan ook uit handen van vice-voorzitter Eddie van der Weide de unieke NKVV speld, certificaat en een bos bloemen.

Bertus Prins…
Daarna was het de beurt aan Bertus Prins. Als scheidend lid namens het bestuur werd hij bedankt voor zijn jarenlange inzet voor NKVV. Uiteraard werd ook vermeld dat hij, samen met zijn eega Janny Prins, zich actief inzette voor het beheren van de kantinezaken. Ook hij ontving de bedankjes in de vorm van de NKVV speld, een waardebon en bos bloemen.

Klaas van Eck…
Na elf jaar bestuurslid te zijn geweest, nam ook Klaas van Eck afscheid van deze activiteit. Hij bekleedde onder andere de functie van voorzitter en penningmeester, maar was daarnaast ook uiterst actief om NKVV op een hoger plan te brengen. Zoals hij zelf aangaf, gebeurde dat af en toe ook op zijn eigen excentrieke manier. De passie om dingen snel te regelen snelde soms voor hem uit. Neemt niet weg dat hij veel betekend heeft voor de voetbalclub uit Dalerpeel en Nieuwe Krim. Klaas ontving hiervoor ook de NKVV speld, een waardebon en bijbehorende bos bloemen. Hij bedankte vervolgens zijn collega bestuursleden en de vereniging voor de jarenlange samenwerking.

Rene Schonewille…
Tot slot was het de beurt aan Rene Schonewille. Als bestuurslid neemt Schonewille afscheid, echter blijft hij beschikbaar als Manager Wedstrijdzaken en tevens als leider van het eerste elftal. Ook hij werd namens bestuurslid Eddie van der Weide bedankt voor zijn inzet.

De aanwezige leden bedankten de scheidende en jubilerende personen middels een applaus, waarna de vergadering werd gesloten. De bestuursbezetting is ondanks de aftredende leden gelukkig weer op peil gebracht met nieuwe leden. Seizoen 2016-2017 is hiermee officieel gesloten. Welkom 2017-2018…

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord