Fotoreportage: RVVH – Rijsoord
11 september 2017
Speel je damesvoetbal? Dan zoeken wij jou!
13 september 2017

Clubmensen in beeld!

Binnenkort begint het nieuwe amateurvoetbalseizoen weer. Duizenden vrijwilligers zorgen er weer voor dat alles in goede banen wordt geleid. De klusploegen worden aan het werk gezet om het veld en de accommodatie te optimaliseren, de kantineploeg zorgt dat de versnaperingen op tijd binnen zijn en het bestuur zorgt dat dit alles goed gecoördineerd wordt. Deze clubmensen zijn eigenlijk onbetaalbaar voor alles wat ze voor hun vereniging doen.

Juist om deze reden vindt FC12 het belangrijk dat zij een podium krijgen. Welke clubmensen binnen jouw vereniging verdienen het om in het zonnetje gezet te worden? Laat het ons weten via info@fc12.nl en wij nemen contact met hen op.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord