Erica ’86 maatje te klein voor Elim

Waterpret bij VV Schoonebeek JO11-2 (Filmpje)
14 september 2017
VV Hollandscheveld vrouwen 2 wint ruim van MSC vrouwen 1
16 september 2017

Erica ’86 maatje te klein voor Elim

De laatste bekerwedstrijd was een uitwedstrijd naar Elim. Erica was nog puntloos en vierdeklasser Elim had beide wedstrijden gewonnen. Kortom, een moeilijke opgave.

De eindstand van 8-0 verteld ook het verhaal van de wedstrijd, Elim was simpelweg te sterk voor de mannen van Andries Bremer. Ze hebben enkele zeer vaardige voetballers in het elftal waar de rest van het team zich aan op kan trekken. Wesley Wessels wist na 10 minuten spelen bijna te scoren, maar even later stond het 1-0. Uit de aftrap wist Patrick Bruins na een goede aanval de paal te raken, uit de tegenaanval stond het meteen 2-0. Gaandeweg de eerste helft werd de score opgevoerd naar 6-0.

In de tweede helft gaf 86 wat meer weerstand. Elim wist nog 2 keer te scoren waarbij gemeld mag worden dat de 8-0 een wereldgoal was. Een afgeslagen corner werd schitterend in de kruising geschoten. Ook viel te ‘prijzen’ dat spits Prijs van Elim maar 2 keer wist te scoren, hoewel hij bij RTV Drenthe had aangegeven wel even 3 doelpunten of meer te scoren.

Volgende week begint de competitie met een uitwedstrijd naar Angelslo.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord