VV Hollandscheveld vrouwen 2 wint ruim van MSC vrouwen 1

Erica ’86 maatje te klein voor Elim
16 september 2017
Jan Benjamins in gesprek met VV Hoogeveen TV
17 september 2017

VV Hollandscheveld vrouwen 2 wint ruim van MSC vrouwen 1

VV Hollandscheveld vrouwen 2 heeft de tweede bekerwedstrijd op rij gewonnen. Vorige week werd er met 8-1 van de Weide vrouwen 3 gewonnen en vandaag werd er weer met ruime cijfers gewonnen. Ditmaal werden de vrouwen 1 van MSC met 9-3 terug naar Meppel gestuurd. Helaas werd er in de eerste wedstrijd met 1-2 verloren van Vitesse. Voor de dames uit Hollandscheveld is het nu afwachten wat Vitesse de laatste wedstrijd doet. De kans om door te gaan in de beker is nog steeds aanwezig!

Foto en tekst: Jessica Mol

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord