Wie wordt ‘Topscorer van de Regio!’

De dag van het amateurvoetbal 7 & 8 oktober
21 september 2017
De competitie begint weer!
23 september 2017

Wie wordt ‘Topscorer van de Regio!’

Vandaag begint de competitie weer in het amateurvoetbal. Wie gaat er dit seizoen aan de haal met de titel ‘Topscorer van de regio?’ Wie maakt de meeste goals in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger/Odoorn?  

FC12.nl gaat dit seizoen op zoek naar de topscorer van de regio’s Emmen, Coevorden en Borger/Odoorn*. Diegene die aan het einde van het seizoen de meeste goals maakt, mag zich een jaar lang: ‘ Topscorer van de regio*’ noemen en gaat er vandoor met een aantal leuke prijzen. Iedere maandagavond zal de actuele stand bijgewerkt op onze website staan.

* Het gaat hierbij alleen om de eerste elftallen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord