Fotoreportage: SC Genemuiden – Sparta Nijkerk
24 september 2017
Schoonebeker supporters grote winnaar bij duel SVV’04 – Gieten
24 september 2017

DSC’65 nipt langs Protos

Protos had het meeste balbezit maar DSC’65 wist uit enkele goede kansen de wedstrijd in hun voordeel te beslissen, 2-1. Na 10 minuten spelen werd de bal achter de Protos achterhoede gelegd en won Thijs Meppelink het daaropvolgende duel om de bal en plaatste de bal vrij voor het doel staand geplaatst in de hoek, 1-0. Daarop volgden enkele kleine kansen voor Protos  tot DSC’65 met een splijtende pass wederom Thijs Meppelink vrij voor het Protosdoel zette, enigszins gehinderd door Michel Soppe werd het nu een schot recht op doelman Tim Bakker af. Enkele minuten later wist DSC’keeper Tristan van der Veen een diepe bal nog juist voor Robin Soppe weg te werken, de bal werd door Rik Meijerink direct op het doel geschoten maar door een DSC’65 speler tot corner gewerkt. Op slag van rust ving Sander Bunskoek een weggewerkte bal uit de Protos verdediging op en met zijn afstandschot in de verste hoek bracht hij DSC’65 op een 2-0 voorsprong. Na rust had Protos het  balbezit en kon DSC’65 weinig anders dan verdedigen. Reeds na 2 minuten spelen plaatste Stef Smits een corner op het hoofd van Bram Mittendorff die strak binnenkopte, 2-1. Daarna kwamen er niet veel kansen meer voor beide partijen. In de 65ste minuut zette Dennis Spang met een geplaatste vrije trap Robin Soppe vrij voor het DSC’65 doel, deze nam de bal meteen op de slof maar mikte te hoog.  In de laatste minuut pompte doelman Tim Bakker vanaf de middellijn de bal nog eens in de DSC’65 doelmond waar Bram Mittendorff net naast kopte. Protos had deze middag zeker een punt verdient maar miste de nauwkeurigheid om dit ook te realiseren.

Volgende week krijgt Protos Witteveense boys ’87 op bezoek.

Tekst: Gert Plas (vv Protos)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord