Hoogeveen zaterdag in slotfase onderuit

VLOG #7 WKE-16 Zaterdag 1 in de derby tegen SVBO
23 september 2017
Fotoreportage: SC Genemuiden – Sparta Nijkerk
24 september 2017

Hoogeveen zaterdag in slotfase onderuit

Hoogeveen zaterdag heeft de rentree in de derde klasse niet kunnen opluisteren met een overwinning. De ploeg van trainer Edward Sabander was tegen SCD’83 de gehele wedstrijd de onderliggende partij en leek genoegen te moeten nemen met een gelijkspel. Ook dat lukte echter niet, want in de slotfase sloeg de ploeg uit Dedemsvaart alsnog twee keer toe en won het verdient met 0-2.

Eigenlijk wist Hoogeveen vooraf niet goed waar het stond. In de bekercompetitie trof het immers twee vierdeklassers en een vijfdeklasser. Het waren dan ook drie weken zonder enige weerstand. Met SCD’83 trof het meteen een topploeg uit de derde klasse. De ploeg van oud-HZVV-er Richard Tempelman miste vorig seizoen op een haar na promotie naar de tweede klasse. Wel zag het topschutter Nick Dekker vertrekken naar Hoogeveen zondag.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: http://www.vvhoogeveen.nl/artikel/verslag-hoogeveen-zaterdag-scd83-23092017/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord