Schoonebeker supporters grote winnaar bij duel SVV’04 – Gieten

DSC’65 nipt langs Protos
24 september 2017
Hoogeveen begint met punt in boeiend duel
24 september 2017

Schoonebeker supporters grote winnaar bij duel SVV’04 – Gieten

Na afloop van de wedstrijd Gieten waren er alleen maar positieve en lovende woorden van het thuispubliek te horen, “ dit is hoe we  de jongens graag willen zien voetballen”  en  “ wat een inzet en geweldige prestatie van onze jongens “ waren veel gehoorde lof uitingen richting de spelers en technische staf,

Het is trainer Arthur van de Veen vanmiddag uiteindelijk gelukt om na een matige start in de beker, de lijn door te trekken van hoe hij  het komende seizoen met SVV’04 wil gaan voetballen. Op basis van de 1e helft werd de overwinning uit eindelijk veilig gesteld . Met doelpunten van Anne de Jonge en 2 x Harmen Stuiver stopte de teller bij SVV’04 bij 3, dit hadden er deze middag zeker een aantal meer kunnen zijn. Het was Denny Feiken van Gieten die uit een vrije trap vlak voor rust de 3-1 op het scorebord wist te brengen. Na de rust  probeerde Gieten het nog wel maar het was SVV’04 die de beste kansen kreeg maar verzuimde om de score verder uit te bouwen.

Het werd in de 2e helft nog spannend nadat Gieten via Jarno Hoitink  de stand terugbracht naar 3-2. Jarno Gerrits van SVV’04 had kort daarvoor via een perfect genomen vrijschop de 4-1 op het scorebord kunnen zetten, het was echter de goed keepende Jeffrey Tappel die de bal uit zijn  rechter hoek wist te tikken. Het was na de 3-2 pompen of verzuipen voor Gieten die met lange ballen in het strafschop gebied  de verdediging van SVV’04 in de problemen probeerde te brengen. De  spelers van SVV’04 wisten de overwinning en punten vanmiddag toch over de streep te trekken.  Het voetbal was de laatste 10 minuten wel minder, maar dat werd de spelers na de wedstrijd snel vergeven. Dit was gezien de hele wedstrijd een dik verdiende overwinning. De wedstrijd werd deze middag geleid door een goed fluitende scheidsrechter de heer M. Tempel  uit Emmen, die de wedstrijd bij diverse spelmomenten goed aanvoelde. Deze jonge scheidsrechter is een aanwinst voor het  voetbal.

Volgende week wacht  CEC die vanmiddag ook een ruime overwinning op Musselkanaal van 5-0  wist te behalen.

Opstelling SVV’04 :  1 Dennis Bos , 2 Mathijs Landman  (77” Dennis Gommer), 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits,  5 Rick Strijker,  6 Gerbrand Schoemakers, 7 Rick Piek (57” Marco van der Veen ), 8 Harmen Stuiver, 9 Arjen Kocks, 10 Bart Moes, 11 Anne de Jonge ( 75” Joost Thiele)

Opstelling Gieten: 1 Jeffrey Tappel, 2 Guido Vedder, 3 Hidde van de Weide, 4 Denny Feiken, 6 Jerremy Gall, 7 Jacco Martens, 8 Jesper Dijkstra, 9 Martijn van de Boom, 12 Arje Warners, 14 Jarno Hoiting, 17 Bas Alting.

Wisselspelers : 5 Gino Admodikoro, 10 Roy Feiken, 11 Lars Joel,  15 Stan Reugebrink.

 

Tekst: G.K.

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord