Vak-9 ziet vv Hegelsom nipt verliezen van sv Melderslo

Topscorer van de Regio: Knuppe (vv Zandpol) & Lubowa (vv Sweel) aan kop!
25 september 2017
Joep Verhaar (FC Klazienaveen): ‘Ieder jaar wil ik weer kampioen worden!’
26 september 2017

Vak-9 ziet vv Hegelsom nipt verliezen van sv Melderslo

Hegelsom verloor zondag met 2-1 in de uitwedstrijd tegen Melderslo. De uitblinkende doelman van Hegelsom Joris Hagens kon een verliespartij voor de mannen van Math Joosten niet voorkomen.

In de allereerst competitiewedstrijd van het seizoen wil je natuurlijk altijd winnen. Dit kon je ook wel aan het spel van beide kanten zien, er waren kansen voor beide partijen op de eerste goal van het duel. Het ging er in de onderlinge duels tussen enkele spelers ook hard aan toe, waar hier en daar een gele kaart viel had in sommige gevallen ook wel mogen resulteren in een rode kaart. Ritchie Gruntjens van Hegelsom mocht blij zijn dat hij nog kon lopen. De grootste kansen waren voor Melderslo maar enkele sterke optredens van Joris Hagens zorgde ervoor dat Melderslo niet op voorsprong kwam. In de eerste helft vielen geen doelpunten waardoor beide teams met de brilstand de rust in gingen.
In de tweede helft gingen beide teams er wat feller op en kregen ze ook meer kansen. De eerste goal van het duel viel aan de kant van Hegelsom. De jarige Jordi Geurts lobte de bal over de keeper heen waardoor het 0-1 stond. Melderslo had nu maar één taak en dat was de 1-1 maken waardoor Hegelsom nog enkele keren gevaarlijk werd. Melderslo zocht vaker de aanval en bereikte vaker het doel van Hegelsom maar wederom Joris Hagens stond zijn mannetje. De keeper van Hegelsom speelde een onfortuinlijk sterke wedstrijd. Toch viel de 1-1 aan de kant van Melderslo waardoor het nog spannend werd. Het publiek van Melderslo die in grote getalen aanwezig waren was erg blij met de 1-1. Melderslo ging vol op de aanval en Hegelsom kwam er eigenlijk niet meer uit nadat Rik Huijs en Jordi Geurts gewisseld werden. Lang leek het erop dat de wedstrijd in 1-1 zou eindigen maar in de 90e minuut kon zelfs Joris Hagens niet voorkomen dat Melderslo uiteindelijk met 2-1 de wedstrijd zou gaan winnen. Eindstand 2-1. Volgende week speelt Hegelsom thuis tegen Leunen en zal Melderslo het uit opnemen tegen EWC’46 oftewel Well.

Foto + tekst: Vak-9.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord