Joep Verhaar (FC Klazienaveen): ‘Ieder jaar wil ik weer kampioen worden!’

Vak-9 ziet vv Hegelsom nipt verliezen van sv Melderslo
25 september 2017
Weiteveense Boys begint seizoen goed met ruime overwinning op DVC’59
26 september 2017

Joep Verhaar (FC Klazienaveen): ‘Ieder jaar wil ik weer kampioen worden!’

FC Klazienaveen is afgelopen zaterdag officieel begonnen aan de competitie. Helaas werd de eerste wedstrijd verloren. Toch is keeper Joep Verhaar positief over het nieuwe seizoen, als zal de ploeg flink aan de bak moeten!

Verhaar (21) speelt al vanaf de jongste categorie bij de plaatselijke vereniging. Waar hij begon bij vv Zwartemeer, heeft hij in 2014 de overstap gemaakt naar vv Klazienaveen. Inmiddels is hij al drie seizoen keeper van de eerste selectie. Naast voetballen is Verhaar ook actief als DJ en is hij begonnen aan het laatste jaar van zijn studie ‘Small Business and Retail’. Mede door deze werkzaam- en bezigheden heeft hij destijds een bewuste keuze gemaakt om op zaterdag te gaan voetballen.

Nieuwe start
FC Klazienaveen is een fusieclub, vv Klazienaveen en vv Zwartemeer vormen nu samen een prachtige en grote vereniging. Verhaar: ‘Afgelopen seizoen hebben beide teams prima meegedraaid in hun competities. Maar vanaf nu is er een compleet nieuwe club waarbij alles nieuw is die uit gaat komen in de tweede klasse zaterdag. Afgelopen seizoen(en) is verleden tijd, nu staat er een compleet nieuwe selectie.’

Een verwachting uitspreken over het nieuwe seizoen is volgens Verhaar nog lastig: ‘Aangezien er twee clubs zijn samengevoegd, zouden wij er alleen maar beter van geworden moeten zijn. Maar het is natuurlijk ook afwachten hoe iedereen dit met elkaar oppakt. Als iedereen fit is en wij compleet zijn heb ik er veel vertrouwen in. De 2e klasse zaterdag waar wij ons in gaan vertegenwoordigen is een moeilijke maar leuke klasse, iedere zaterdag zullen wij vol aan de bak moeten.’

‘FC Klazienaveen is een prachtige club geworden waarbij vreselijk veel werk is verricht. Wij als selectie kunnen dan ook niks anders dan ons uiterste best te doen. Ieder jaar wil ik weer kampioen worden! Ik vind dat dat altijd de doelstelling moet zijn, en dan zie je wel waar het schip uiteindelijk strand. Mijn doel is natuurlijk om zo veel mogelijk wedstrijden te spelen.’

“Ik zou iedereen willen uitnodigen om eens een keer een kijkje te komen nemen bij deze vernieuwde club’, zo besluit de keeper van de plaatselijk FC.

Foto: Joep Verhaar in actie als keeper namens FC Klazienaveen
BRON FOTO: Jolanda Lanting

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord