Weiteveense Boys begint seizoen goed met ruime overwinning op DVC’59

Joep Verhaar (FC Klazienaveen): ‘Ieder jaar wil ik weer kampioen worden!’
26 september 2017
Welke club bezoek jij tijdens ‘de dag van het amateurvoetbal’?
28 september 2017

Weiteveense Boys begint seizoen goed met ruime overwinning op DVC’59

In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen nam Weiteveense Boys het op tegen DVC’59 uit Nieuw-Dordrecht. Weiteveen begon sterk aan de wedstrijd en kwam na 3 minuten op voorsprong door Peter Menke na een voorzet van Roudy Steffens. Na dit doelpunt kregen beide ploegen kansen,  Frank Peters maakte een aantal uitstekende reddingen na goede aanvallen van DVC’59. Toch was het Weiteveen dat weer scoorde na een foutje achterin bij DVC’59 en goed door vechten van Roudy Steffens, hij schoot de 2-0 binnen in de 35e minuut. Vlak voor rust kreeg DVC’59 een rode kaart voor een harde tackle op het middenveld en moest met 10 man verder.

Na de rust werd de wedstrijd weer spannender, DVC’59 kwam weer terug in de wedstrijd en werd beter. Ze kregen hierdoor ook een penalty, deze werd benut en na 68minuten stond het 2-1. Hierna bleef het nog spannend met wederom weer kansen voor beide partijen. De beslissing viel in de 81e minuut nadat Weiteveen een penalty kreeg toen Roudy Steffens onderuit werd gehaald in het 16 meter gebied. Peter Imming schoot de penalty goed in en de 3-1 stond op het scorebord. In de blessuretijd van de wedstrijd maakte Tim Bijl er nog 4-1 van met een mooie volley na een goede voorzet van Peter Menke.

Volgende week staat de wedstrijd Valther Boys – Weiteveense Boys op het programma.

Door: Pim Staal

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord