Jubileum Daniël Manning bij Hoogeveen

Valtherboys in enerverend duel de sterkste tegen Weiteveense Boys.
1 oktober 2017
EMMS boekt tweede winst
2 oktober 2017

Jubileum Daniël Manning bij Hoogeveen

Hoogeveen-speler Daniël Manning werd zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Assen gehuldigd. De inwoner van Valthermond speelde een week eerder zijn 200e officiële wedstrijd in de hoofdmacht van de eersteklasser. Na Raimon Benjamins, Andy Kreeft en Rik de Lange is hij de vierde speler van de huidige generatie die deze mijlpaal heeft bereikt.

De aanvaller kwam in de zomer van 2010 over van Nieuw Buinen. Op 26 september van datzelfde jaar maakte hij in Nijmegen in de wedstrijd tegen NEC zijn debuut. In de tweehonderd wedstrijden die volgden scoorde hij 86 keer.

Op de foto de jubilaris met voorzitter Carlo van der Weij (foto: Gerjo Stegeman).

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord