VV Hoogeveen TV – Samenvatting Hoogeveen – FC Assen 

Witteveense Boys ruim langs Protos
1 oktober 2017
SV Meppen thuis langs Karlsruhe
1 oktober 2017

VV Hoogeveen TV – Samenvatting Hoogeveen – FC Assen 

De eerste thuiswedstrijd van Hoogeveen is uitgelopen op een teleurstelling. Hoewel de ploeg zeer dominant was tegen Fc Assen liet het na om dat overwicht in de score om te zetten. Kansen waren er, doelpunten niet.

De eerste goede kans was voor Fc Assen, maar Sarkinovic kwam slechts tot een slap schot wat voor Borgman eenvoudig gepakt kon worden. Daarna is Fc Assen niet meer tot kansen gekomen. Alleen Aref had een moment een kwartier voor tijd toen hij de bal vanaf de achterlijn nog tegen de paal kopte. Toch, het was een kans die bijna niet zitten kan. Hoogeveen zelf had ook best wat moeite om tot goede kansen te komen. Het duurde echter tot een half uur spelen dat het dominerende Hoogeveen een echte kans kreeg, maar Van Dijk kopte op de doelman. Niet veel later had Hoogeveen een strafschop moeten krijgen toen Zwikker wat vreemd werd aangetikt, maar het zat er niet in. VV Hoogeveen TV maakte een samenvatting.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord