Witteveense Boys ruim langs Protos

Samenvatting SVN’69 – Hoogeveen zaterdag
1 oktober 2017
VV Hoogeveen TV – Samenvatting Hoogeveen – FC Assen 
1 oktober 2017

Witteveense Boys ruim langs Protos

Protos voetbalde met veel passie wat resulteerde in een 4-1 overwinning.Reeds in de eerste minuut wist Dennis Spang de bal in de loop mee te geven aan Michel Overweg die alleen voor de keeper rustig afrondde, 1-0. Enkele minuten later kreeg Witteveense Boys de kans op de gelijkmaker maar Bob Seele kopte over. Direct erna was het voor Protos weer Dennis Spang die Michel Overweg bij de 1ste paal aanspeelde maar deze schoot net naast. Nadat Mark van der Veen de keeper met een hard schot testte en Robin Soppe op de paal schoot wist Protos na goed combinatiespel Michel Overweg voor het doel van Witteveense Boys aan te spelen die teruglegde op de inkomende Stef Smits, deze schoot geplaatst binnen, 2-0.  Voor Protos wisten voor rust Bram Mittendorff en Dennis Spang de lat nog te raken maar de stand bleef 2-0 bij rust. In de 2de helft zakte de strijdlust bij Witteveense Boys verder in, zeker nadat Dennis Spang met een splijtende pass Michel Overweg vrij voor het doel zetten en deze beheerst scoorde, 3-0. In de 70ste minuut legde de opkomende Michel Soppe de bal bij de 2de paal waar Stef Smits bekwaam binnenschoot, 4-0.  Witteveense Boys wist daarna  nog te scoren, Sander Voortman onderschepte een te zachte terugspeelbal, omspeelde doelman Tim Bakker en maakte de 4-1. Protos hield het veldoverwicht en bleef kansen creëren maar gescoord werd er niet meer.Volgende week speelt Protos uit tegen EHS’85.

Tekst: Gert Plas (vv Protos)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord