Komend weekend: ‘De Dag van het Amateurvoetbal!’

Dames Zwartemeerse Boys beleven een lang, teleurstellend weekend
3 oktober 2017
s.v. Weiteveense Boys met lege handen na spannend duel in Valthe
4 oktober 2017

Komend weekend: ‘De Dag van het Amateurvoetbal!’

Het komend weekend (7 en 8 oktober) staat in het teken van ‘De Dag van het Amateurvoetbal’. Uiteraard kan dit alleen door de ondersteuning van de voetbalverenigingen in Nederland.

Duizenden vrijwilligers zetten zich wekelijks in om ervoor te zorgen dat alle faciliteiten optimaal zijn binnen de vereniging. Of het nu gaat om materiaalmensen, kantinemedewerkers, scheidsrechters, leiders, trainers of bestuursleden? Iedereen verdient juist op deze dag een stukje waardering!

Daarnaast de oproep aan heel Nederland om massaal het amateurvoetbal te bezoeken. Niet je eigen eredivisieclub in het stadion, maar lekker ouwehoeren langs de lijn met een bak koffie. Genieten van graspollen die in het rondvliegen. Een geweldige actie op het middenveld en wonderschone goals. Halverwege de wedstrijd een gehaktbal halen in de kantine en uiteraard gezamenlijk het clubhuis nogmaals in om de derde helft te vieren.  In Engeland en Duitsland is het al een succes gebleken!

Kortom; Genoeg ingrediënten om ‘De Dag van het Amateurvoetbal’ ook in Nederland te laten slagen!

Doet jouw vereniging mee? Laat het ons weten en stuur ons een aantal leuke foto’s van deze dag toe via info@fc12.nl. Laten we er samen voor zorgen dat het amateurvoetbal in Nederland nog meer aandacht krijgt.

Gebruik de hashtag #dagvanhetamateurvoetbal en promoot jouw activiteiten voor deze mooie dag!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord