Samenvatting Hoogeveen zaterdag – SCN 

Engelse weersomstandigheden bij de derby van Emmen
7 oktober 2017
Fotoreportage: vv Noordwijk – Swift
7 oktober 2017

Samenvatting Hoogeveen zaterdag – SCN 

Hoogeveen zaterdag en SCN kenden beiden als promovendus geen geweldige start in de derde klasse. Een positief resultaat in de wedstrijd van zaterdag was voor beiden dan ook van groot belang. Na afloop was het Hoogeveen dat een feestje kon vieren in de kleedkamer. De ploeg van trainer Edward Sabandar won uiteindelijk verdiend met 2-0.

Het zit SCN-trainer Roel Smand op dit moment duidelijk even niet mee. Zo miste hij zaterdag een half dozijn spelers en zag hij na een halve minuut ook nog eens Ferdy Tolman geblesseerd het veld verlaten. De zorgen voor collega Edward Sabandar liggen vooral voorin. Jan Benjamins en Guido ten Cate zitten nog steeds in de lappenmand. Het is mogelijk een verklaring voor het feit dat er van de doelpuntenmachine die Hoogeveen lange tijd was nog weinig over is. Sterker nog; tot zaterdag scoorde men nog niet.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: http://www.vvhoogeveen.nl/artikel/verslag-hoogeveen-zaterdag-scn-07102017/

VV Hoogeveen TV maakte een samenvatting.

En de reactie van Jesse de Haas

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord