Hoogeveen pakt volle buit in Leeuwarden

ValtherBoys fungeert als schiettent
9 oktober 2017
Schoonebeek trekt aan langste eind in derby tegen Weiteveense Boys.
9 oktober 2017

Hoogeveen pakt volle buit in Leeuwarden

Na twee gelijke spelen was Hoogeveen op zoek naar de eerste driepunter. Uit bij Lac Frisia lukte dat door een 0-1 overwinning. Waar Hoogeveen naliet het duel al eerder te beslissen, was het een duel waarin het in de slotfase nog behoorlijk spannend werd.

Het eerste kwartier was goed namens Hoogeveen. De ploeg speelde hoog op en zette veel druk. Lac Frisia kwam nauwelijks in het spel voor en als dit al gebeurde, had Hoogeveen de bal meestal snel weer terug. Hoogeveen kreeg ook al snel een mooie kans. Roemahlewang zette vanaf rechts voor en Manning kreeg de voet in vrijstaande positie niet goed achter de bal. Hij schoot wat te slap naast. Toch was Hoogeveen in deze fase eigenlijk niet gevaarlijk genoeg. De enorme dominantie werd namelijk maar weinig uitgespeeld in goede kansen. Het bleef vaak in de eindfase net te onzuiver.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: http://www.vvhoogeveen.nl/artikel/verslag-lac-frisia-1883-hoogeveen-08102017/

De samenvatting:

LAC Frisia wacht nog altijd op de eerste overwinning. Na de nederlaag van vorige week verloor men zondag nipt met 0-1 van Hoogeveen. VV Hoogeveen TV sprak na afloop met Frisia-trainer Jaap de Jong.

Reactie Björn Zwikker:

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord