SVV’04 legt binnen 10 minuten Musselkanaal aan banden

Fotoreportage: Huizen – Zuidvogels
15 oktober 2017
Fotoverslag Sv Huizen – HSV de Zuidvogels
15 oktober 2017

SVV’04 legt binnen 10 minuten Musselkanaal aan banden

Toeschouwers die vanmiddag te laat op het sportpark arriveerden keken verbaasd dat binnen 5 minuten de teller al op 2 doelpunten voor SVV’04 stond.Musselkanaal kwam door slordig balverlies van SVV’04  op het middenveld  in de 7e minuut minuten nog wel even  terug op 1-2, echter werd  de in de 9e minuut terecht toegekende en benutte penalty door SVV’04  de definitieve genadeklap voor Musselkanaal. De  teller stond na 90 minuten slechts op 1-5,  de uitslag  die als de vele uitgespeelde kansen beter benut waren aanzienlijk hoger had kunnen uitvallen,  maar de vele meegereisde Schoonebeker supporters hadden er uiteindelijk wel  vrede mee en reisden tevreden terug naar Schoonebeek.

Het was Bart Moes die de eerste 2 doelpunten van SVV’04 voor zijn rekening nam,  SVV’04 zette vanaf het begin veel druk en wist door goed combinatievoetbal  inzet en met overtuiging deze 2 doelpunten in de eerste 5 minuten van de wedstrijd af te dwingen.

Harmen Stuiver was deze middag een ware plaag voor de verdediging van Musselkanaal, en wist diverse keren met zijn snelheid door de Musselkanaalster verdediging te snijden, in de 9e minuut trok een verdediger van Musselkanaal  aan de noodrem,  alleen deed hij dat binnen de lijnen van het strafschop gebied. Anne de Jonge benutte de toegekende penalty  en gooide hiermede de wedstrijd binnen 10 minuten op slot. SVV’04 kwam niet meer in moeilijkheden, de verdediging en keeper  van SVV’04 wisten de sporadische aanvallen van Musselkanaal goed te parerenNa de rust  werd uit een toegekende hoekschop  het mooiste doelpunt van de middag gemaakt door Jarno Gerrits  die de  goed genomen hoekschop snoeihard binnen kopte.SVV’04 controleerde de wedstrijd, en Musselkanaal was niet bij machte om nog een vuist te maken. Het was Frank Schoemakers die in blessuretijd de 1-5  eindstand bepaalde.

Opstelling SVV’04:1) Dennis Bos, 2) Mathijs Landman, 3) Michel kerkdijk, 4) Jarno Gerrits, 5) Rick Strijker, 6) Gerbrand Schoemakers  (70” Marco van der Veen) 7) Harmen Stuiver, 8) Frank Schoemakers 9) Anne de Jonge (74” Joost Thiele ) 10) Bart Moes, 11) Arjen Kocks

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord