Vv Montfoort pakt drie punten tegen DHSC

Fotoreportage: vv Schoonebeek – Sv Weiteveense Boys
14 oktober 2017
ZZVV komt niet verder dan gelijkspel tegen BSVV
15 oktober 2017

Vv Montfoort pakt drie punten tegen DHSC

Op sportpark Hofland in Montfoort stond zaterdag een onvervalste regioderby op het programma.

De v.v. Montfoort kende een aantal jaren van succes maar zakte vervolgens van de toenmalige Topklasse zaterdag terug naar de 1e Klasse.
Tegenstander van vandaag is DHSC: een fusieclub van grote maar vergaande Utrechtse club. Dos Holland Sport Combinatie. Na investeringen van Wesley Sneijder willen ze zich zo snel mogelijk naar de hoge klasse van het amateurvoetbal spelen. Bekende spelers als Rodney Sneijder, Evander Sno (helaas geblesseerd) en Cristian Gandu moeten de kar gaan trekken.
Om 14:30 was de aftrap van een, wat later bleek, tumultueuze 1e helft.
Vanaf minuut één was het een wedstrijd op het scherpst van de snede en werd alles uit de kast getrokken! Na een blunder van de keeper maakte Montfoort al snel 1-0. Daarna gebeurde er veel in een kort tijdsbestek. Blessures en vooral irritatie richting arbitrage maakten de wedstrijd er niet beter op. De vlam sloeg na een goed half uur in de pan.  Een niet geziene overtreding en negeren van de grensrechter had de 2-0 tot gevolg. DHSC was in alle staten en de scheidsrechter had alle moeite om de rust terug te laten keren.
De tweede helft was een formaliteit zo leek het, helaas! DHSC probeerde het nog wel maar kwam er niet doorheen bij het sterk spelende Montfoort.
Zo pakt v.v. Montfoort drie heel belangrijke punten om aansluiting bij de bovenste ploegen te houden, DHSC moet door de nieuwe nederlaag toch naar onder blijven kijken.

 

Tekst en Foto’s: @Joost_030

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord