FC12 is op zoek naar sfeer- foto- en wedstrijdverslagen

Weiteveen pakt weer 3 punten na overwinning op EHS’85
24 oktober 2017
Dames 1 Zw.boys boekt grote overwinning!
26 oktober 2017

FC12 is op zoek naar sfeer- foto- en wedstrijdverslagen

Inmiddels timmert FC12 alweer een jaar aan de weg binnen het amateurvoetbal in Nederland. Om de continuïteit te blijven garanderen, zijn wij op zoek naar verenigingen die wekelijks wedstrijdverslagen, fotoreportages of sfeerimpressies aan willen leveren. Wij richten ons met name op de sfeer rondom de velden, maar zijn uiteraard ook geïnteresseerd in hetgeen wat er op het veld gebeurt. Of het nu gaat om een eerste, vijfde of seniorenelftal óf een Jo16, Dames 1 of J09, alles is welkom. Het zou fijn zijn dat verslagen voorzien zijn van een foto.

Interesse? Mail uw wedstrijdverslagen naar info@fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord