Weiteveen verliest ruim in Dalerveen van DSC’65

Borger weer koploper na eenvoudige zege op vv Sweel
30 oktober 2017
Erica ’86 2 wint nipt van ZZVV 4
31 oktober 2017

Weiteveen verliest ruim in Dalerveen van DSC’65

Weiteveen heeft het altijd lastig tegen DSC’65 uit Dalerveen, dat bleek ook in de beginfase van deze wedstrijd. De ploegen gingen gelijk op met beide kleine kansjes. Weiteveen kreeg de grootste kansen in de eerste helft van de wedstrijd. In de 28e minuut schoot Tim Bijl bijna raak met een volley na een voorzet van Roudy Steffens die een mooie combinatie met Michel Möhlmann aanging, maar de doelman van DSC’65 redde de bal knap. Nog geen 10 minuten later keerde de doelman van DSC’65 weer knap na een hard schot van Tim Steffens uit de rebound van een hoekschop. De beste kans aan de kant van DSC’65 kwam van de voeten van Jasper Hoving, hij schoot vlak voor rust de bal net naast de paal van het doel van Weiteveen. Na 45 minuten stond de 0-0 nog steeds op het scorebord en gingen we rusten.

Doelpunten vielen in tweede helft

DSC’65 kwam op een 1-0 voorsprong na 53 minuten spelen, na een goede voorzet vanaf de rechtervleugel kon Jasper Hoving inschieten. Waar Weiteveen eerder niet scoorde doet DSC’65 dit dus wel. De voorsprong van DSC’65 bleef niet lang stand houden, want 3 minuten later stond het alweer 1-1. Peter Menke kopte vrij in na een mooie voorzet van Peter Imming. De doelpunten kwamen snel in dit gedeelte van de wedstrijd, want nog geen 2 minuten na de 1-1 stond het alweer 2-1, het was weer Jasper Hoving die scoorde voor DSC’65, hij deed het dit keer vanaf 11 meter. Weiteveen zette na dit doelpunt druk en de gelijkmaker zat er wel in, maar hij bleef uit. In de 90e minuut werd het nog erger voor Weiteveen, een schot van DSC’65 werd van richting veranderd en vloog ongelukkig over doelman Frank Peters heen, 3-1 was de stand nadat de officiële speeltijd erop zat. In de blessuretijd werd het nog erger voor Weiteveen, na een uitgespeelde aanval van DSC’65 schoof de rechtsback van DSC’65 de 4-1 ook nog binnen.

Weiteveen moet deze wedstrijd snel vergeten en zich gaan focussen op volgende week, de thuiswedstrijd tegen Zwartemeerse Boys.

Tekst: Pim Staal (Weiteveen)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord