Sportieve derby (SVV’04-Twedo) eindigt in een gelijk spel

WKE verrast Schoonebeek met snelle openingstreffer
6 november 2017
Zwaarbevochten zege voor EMMS
6 november 2017

Sportieve derby (SVV’04-Twedo) eindigt in een gelijk spel

In deze derby, goed geleidt door scheidsrechter Tempel,  tussen SVV’04 en Twedo vielen de doelpunten in de laatste vijf minuten. Twedo kwam door Sander Boer op een voorsprong  en naar goed voorbereidend werk van Ewoud Hostman scoorde Michel Kerkdijk de verdiende gelijkmaker.

In de 1e helft was het een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij Twedo voor meer dreiging zorgde. Robert Torenbosch schoot net naast het doel en een kopbal van Mark Rabbers miste net het doel. Op slag van rust bracht Rick Strijker redding op de doellijn naar een schot van Sander Boer. SVV’04 schoot via Bart Moes net naast en een vrije trap werd door de doelman van Twedo met moeite uit het doel geslagen.

In de tweede helft was SVV’04 optisch iets sterker en was Twedo een enkel keer gevaarlijk met een snelle counter. Svv’04 was gevaarlijk via een kopbal van Joost Thiele en via Harmen Stuiver, die alleen voor de keeper echter deze niet wist te verschalken.

Trainer Arthur van der Veen was na afloop tevreden met de uitslag.

Volgende week is de bekerwedstrijd tegen v.v. Beilen op sportpark De Kampen.

SVV ’04 – Twedo  Eindstand 1 – 1

Opstelling SVV’04: 1 Marc Wesseling, 2 Matthijs Landman (70e Martijn Scherpen), 3 Michel Kerkdijk, 4 Dennis Gommer (86e Ewoud Horstman), 5 Rick Strijker, 6 Gerbrand Schoemakers, 7 Harmen Stuiver, 8 Frank Schoemakers, 9 Anne de Jonge (33e Joost Thiele), 10 Bart Moes, 11 Arjen Kocks

Tekst: Albert Vrielink (SVV’04)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord