Vak 9: Hegelsom 3 – VVV’03 in Stadion De koel

Hoogeveen bekert verder na zege tegen Annen
12 november 2017
Fotoreportage: vv Geldrop – RKSV Nuenen
12 november 2017

Vak 9: Hegelsom 3 – VVV’03 in Stadion De koel

Afgelopen vrijdag speelde Hegelsom 3 in de Koel tegen VVV’03. Deze wedstrijd was bedoeld om de stewards van VVV trainen. 

We krijgen een paar weken van te voren een mooie uitnodiging van VVV voor deze wedstrijd. Er stond mooi ingeschreven dat siervuurwerk toegestaan was maar knal vuurwerk niet. Vak-9 had zich hier mooi op voorbereid en wat rookpotjes geregeld. Eenmaal aangekomen bij het stadion kregen we te horen dat er helemaal geen vuurwerk was toegestaan. Lekker geregeld dus. Maar via wat connecties bij de jeugd van VVV wisten we het toch binnen te krijgen.

De wedstrijd zelf eindigde in een 2-2 gelijkspel. 2 keer trof Niels van Stiphout het doel voor Hegelsom. Het spel werd nog wel een paar keer stil gelegd wegens een veldbestormer. En de wedstrijd werd even gestaakt omdat er brand in het stadion was. (in scene gezet).

Hegelsom 3 en supporters zijn later nog de stad in geweest en het bleef nog lang onrustig

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord