Hoogeveen bekert verder na zege tegen Annen

Groundhopping: SV Argon-Zeevogels
12 november 2017
Vak 9: Hegelsom 3 – VVV’03 in Stadion De koel
12 november 2017

Hoogeveen bekert verder na zege tegen Annen

Met een ruime 2-6 overwinning op 3e klasser Annen heeft Hoogeveen op een prima wijze de 1e knock-out ronde van het bekertoernooi overleefd. In een duel waar het behoudens een fase in de eerste helft ook goed speelde had Hoogeveen wederom veel kansen.

Nico Haak koos er bij Hoogeveen voor om enkele wat aangeslagen spelers rust te geven en ook een serie talentvolle spelers de kans te geven. Zo begon Julian Mol als rechtsback, konden Padding en dekker voorin starten, was Kleinheerenbrink op het middenveld basisspeler en kon ’routinier’ Marco Santing centraal achterin weer de volle 90e minuten pakken. Positief was dat hieruit wederom bleek dat Hoogeveen een frisse en vrij brede selectie heeft. Deze elf namen pakten het namelijk ook goed op.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: http://www.vvhoogeveen.nl/artikel/verslag-annen-hoogeveen-12112017/

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord