HZVV 2 dichtbij stunt tegen Hoogeveen

Spelers / trainers / fans / vrijwilligers / scheidsrechters gezocht voor clubverhalen!
11 november 2017
Langs de lijn bij de Bollenstreekderby FC Lisse – vv Katwijk
12 november 2017

HZVV 2 dichtbij stunt tegen Hoogeveen

Het was op papier een ‘mini-klassieker’ tussen Hoogeveen zaterdag en HZVV 2, maar in de praktijk was het een echte. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en streden op het scherpst van de snede. In de slotfase wankelde Hoogeveen en leek HZVV aan het langste eind te trekken. In de negentigste minuut was het echter Guido ten Cate die de ‘blauwen’ alsnog aan een 2-1 overwinning hielp.

Op voorhand was Hoogeveen zaterdag misschien licht favoriet. De ploeg is immers ervaren en speelt de laatste weken goed. HZVV 2 speelt in de reserve eerste klasse, maar kon zaterdag wel rekenen op drie gastspelers uit de eerste selectie. Jan Hup, Yoran Popovic en Yannick Manusiwa werden dan ook ‘uitgeleend’. Tijdens de wedstrijd zouden zij ook wel het verschil maken.
Duels tussen Hoogeveen en HZVV zijn, ongeacht het niveau, natuurlijk altijd beladen. Gelukkig tegenwoordig wel op een goede manier. In het veld wordt er vaak op het randje gespeeld, maar als de strijd gestreden is, is het ook weer gezellig vertoeven met elkaar.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: http://www.vvhoogeveen.nl/artikel/verslag-hoogeveen-zaterdag-hzvv-2-11112017/

Samenvatting:

Reactie Guido ten Cate (vv Hoogeveen zat.)

Reactie Tim Tigelaar (HZVV 2)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord