Langs de lijn bij de Bollenstreekderby FC Lisse – vv Katwijk
12 november 2017
Groundhopping: SV Argon-Zeevogels
12 november 2017

Vlog 9: WKE’16 zaterdag

Gedurende dit seizoen maakt Nederland kennis met het WKE’16 zaterdag 1. Iedere week wordt alles op beeld gelegd rondom de wedstrijden van het team. Vandaag helaas geen winst, wel weer een brancard en uiteraard het nodige vertier.

WKE'16 Zaterdag 1 Vlog #9

Het is weer Zaterdag, en dus is het weer tijd voor inmiddels de 9e Vlog. ?⚽️Helaas is de wedstrijd verloren met 5-2 en wederom is er een speler middels een brandcard van het veld gegaan na een ongelukkige val. ?vergeet niet om dit te liken en te delen !!! ???

Geplaatst door WKE '16 Zaterdag 1 VLOG op zaterdag 11 november 2017

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord