Beilen wint verdient van SVV’04

Fotoreportage: vv Geldrop – RKSV Nuenen
12 november 2017
Erica ’86 2 wint bij Klazienaveen 4
14 november 2017

Beilen wint verdient van SVV’04

SVV ’04 – Beilen 1 Beker  Eindstand 2 – 2

Beilen wint de strafschoppenserie met  4 – 3

Een beter voetballend Beilen won, uiteindelijk na strafschoppen, verdiend deze bekerwedstrijd. Zeker de 1e helft was er sprake van een duidelijk klasse verschil tussen de twee ploegen. Beilen, tweede klasser, kreeg in de eerste helft vele mogelijkheden om ruim afstand te nemen van SVV ’04, maar benutte uiteindelijk maar twee kansen; in de 18e minuut strafte Koen Hollemans een fout in de verdediging af en scoorde de 0 – 1.

Nog geen vijf minuten later strafte spits Haryan Velthuis weifelend ingrijpen van keeper Wesseling af en scoorde de 0 – 2. Hierna werden er nog enkele kansen door Beilen gemist en ook keeper Wesseling verrichte nog enkele goede reddingen. Svv’04 kreeg maar twee mogelijkheden; uit een corner schoot Harmen Stuiver voorlangs en Robin Barelds schoot  de bal recht op de keeper.

Na de rust kroop SVV’04 uit zijn schulp en bracht binnen 10 minuten de eindstand op het scorebord; uit een steekpass van Bart Moes scoorde Ewoud Horstman de 1 – 2 en even later gaf Ewoud de bal aan Gerbrand Schoemaker die voor 2 – 2 zorgde. Aan beide kanten ontstonden nog enkele kansjes, maar gescoord werd er niet meer.

In de strafschoppenserie miste SVV’04 er twee en Beilen benutte alle strafschoppen.

Opvallend bij SVV’04 was dat trainer Arthur van der Veen vier jeugdspelers de kans gaf om 45 minuten mee te spelen en dit deden zij bepaald niet onverdienstelijk.

Opstelling SVV’04: 20 Marc Wesseling, 2 Joost Thiele(82e Matthijs Landman), 3 Michel Kerkdijk, 4 Dennis Gommer, 5 Martijn Scherpen , 6 Frank Schoemakers, 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Jessie Rotmensen (46ee Ewoud Horstman ), 10 Bart Moes, 11 Robin Barelds (46e Teun Horstman)

Tekst: Albert Vrielink

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord