Hoogeveen pakt overtuigend de eerste periode

Rijnsburgse Boys wint van De Treffers
20 november 2017
Schoonebeek laat Zwartemeerse Boys terugkomen tot verdiend gelijkspel
20 november 2017

Hoogeveen pakt overtuigend de eerste periode

Door de nederlaag van Alcides bij Nieuw Buinen op zaterdagavond wist Hoogeveen dat de eerste periode voor het grijpen was. Uit bij GAVC in het Friese Grou liet Hoogeveen er geen gras over groeien. In een vooral na de rust sterke wedstrijd won het met 0-6.

Het was niet makkelijk om kansen te creëeren tegen de stugge thuisploeg. GAVC hing met tien man voor het doel en het grootste gedeelte van de wedstrijd speelde het met één spits die nauwelijks de helft van Hoogeveen zag. De ruimtes waren dus klein en de compacte thuisploeg zat er fel op. Bovendien was Hoogeveen voor de rust net niet zuiver genoeg. De voorzetten kwamen vaak net te laat en waren vaak niet zuiver. Toch was de dominantie enorm. GAVC had los van een enkele uitval amper de bal en was ook volstrekt niet gevaarlijk.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: http://www.vvhoogeveen.nl/artikel/periodekampioen/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord