Rijnsburgse Boys wint van De Treffers

Montfoort pakt periode na winst op DUNO
19 november 2017
Hoogeveen pakt overtuigend de eerste periode
20 november 2017

Rijnsburgse Boys wint van De Treffers

Met De Treffers tegen Rijnsburgse Boys staat een duel uit de middenmoot op het programma. De Tweede Divisie met, op Jong Sparta na, allemaal grootmachten uit het amateurvoetbal. Dat betekent dat er ieder week weer mooie duels worden afgewerkt met als hofleverancier De Bollenstreek.
In Groesbeek heeft De Treffers met Sportpark Zuid een gelikt complex waar menig club jaloers op zou zijn en wat zelfs Jupiler League waardig is. Zondag tegen Zaterdag dat betekent dus dat er pas om 18:00 uur word afgetrapt, een prima tijd voor de Groundhoppers die daardoor een mooie dubbel kunnen maken.
Vanaf minuut 1 was het een lekkere wedstrijd. Rijnsburgse Boys liet De Treffers het spel maken en probeerde via de counter gevaar te stichten. Een prima recept zo bleek al na 5 minuten toen Donny van Oijen een opgezette counter afronde, 0-1! Lang konden de zwart-gele niet van de voorsprong genieten toen al in de 10e minuut een hoekschop door Pim Balkestein werd binnen gewerkt. Het wedstrijdbeeld bleef onveranderd, De Treffers de kansen en Rijnsburgse Boys in de 39e minuut een doelpunt via Jeffrey Jongeneelen, 1-2.
In de tweede helft gingen de ploegen vrolijk verder waar ze voor rust mee waren geëindigd. Voor de neutrale toeschouwer was het een heerlijke pot met leuk voetbal, kansen en doelpunten. Rijnsburgse Boys besliste uiteindelijk in de 66e minuut de wedstrijd door een halve omhaal van opnieuw Donny van Oijen. De Groesbekers gingen tevergeefs opzoek naar de aansluitingstreffer maar die kwam er niet meer. 1-3 was dan ook de eindstand.
Door de overwinning stijgen de Rijnsburgse Boys naar een mooie 6e plek en De Treffers zakt door de nederlaag naar een 16e plek onder de nacompetitie streep.
18-11-17 De Treffers – Rijnsburgse Boys 1-3 (1-2)
Tekst & Foto’s: @Joost_030
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord