FC Klazienaveen lijdt thuis gevoelige nederlaag 

Hectische zaterdag levert gelijkspel op voor Dames 1 Zwartem. Boys
21 november 2017
Vak 9: Hegelsom ruim langs Kwiek Venlo
23 november 2017

FC Klazienaveen lijdt thuis gevoelige nederlaag 

Waar het een mooie dag kon worden thuis op sportpark “De Planeet” verloor FC Klazienaveen voor de tweede maal dit seizoen. 
In eigen huis was FC Meppel met 0-4 te sterk.
Periode titel
 
Voorafgaand aan de wedstrijd was FC Klazienaveen mede koploper en kon het bij een gunstig resultaat de eerste periode titel winnen in de 2e Klasse J.
Het was FC Meppel dat al in de tweede minuut van de wedstrijd deze droom aan diggelen schoot. Een foutieve terugspeelbal werd onderschept door Emiel Kwant die eenvoudig doelman Verhaar het nakijken gaf voor de 0-1.
Na deze treffer leek de thuisploeg zich te herpakken. Het creëerde in korte tijd een aantal mogelijkheden via voornamelijk de rappe Thyrann Lambers. Echter voor het doel hadden respectievelijk Melroy Hemme en Dyon Kuhl het vizier niet op scherp staan. Lambers zelf zag ook een afstandsschot op de paal belanden.
Na het offensief van Klazienaveen trok FC Meppel het initiatief over de wedstrijd steeds meer naar zich toe en zag het vrijwel de eerste mogelijkheid binnen vliegen voor de 0-2. Bij FC Klazienaveen ontbeerde het na dit doelpunt aan de wilskracht om de wedstrijd te doen kantelen. Iets waar de ploeg in de voorgaande wedstrijden juist zo sterk was. Toen vlak voor rust Emiel Kwant zijn tweede en daarmee de 0-3 op het scorebord bracht was de wedstrijd gespeeld.
Na de rust een zelfde speelbeeld. FC Klazienaveen probeerde het wel maar kwam niet tot echte mogelijkheden. Meppel daarin tegen wel en het was opnieuw Kwant die de eindstand bepaalde door zijn derde te maken van de middag. Eindstand 0-4.
Voor FC Klazienaveen is het zaak zich te revancheren van de gevoelige nederlaag. Dit kan aanstaande Zaterdag als het wederom thuis speelt, dan tegen de Weide. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark de Planeet.
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord