Trainer Herald Kuiper en vv Hollandscheveld per direct uit elkaar. Nieuwe trainer gezocht!

Vak 9: Hegelsom ruim langs Kwiek Venlo
23 november 2017
Bikkelen tussen de bladeren bij NKVV
25 november 2017

Trainer Herald Kuiper en vv Hollandscheveld per direct uit elkaar. Nieuwe trainer gezocht!

Na overleg met het bestuur en de TC heeft trainer van het 2e elftal, Herald Kuiper, besloten om per direct zijn taken neer te leggen als trainer van het 2e elftal. Wij betreuren zijn beslissing in deze, maar respecteren zijn besluit. Wij willen Herald bedanken voor alle dingen die hij voor de vereniging gedaan heeft en wensen hem veel succes toe in de toekomst.

Hollandscheveld – v.v. Hollandscheveld zoekt per direct een enthousiaste, positieve trainer voor de 2e zaterdag selectie, uitkomend in de res. 3e klasse G, met een duidelijke voetbalvisie en welke in staat is om onze jonge selectie op een juiste wijze te begeleiden.

v.v. Hollandscheveld is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal die:

Tweemaal per week, op dinsdag en donderdag, de training verzorgt;
Het team begeleidt en coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag;
Goed communiceert met spelers, begeleiders, overige trainers en de technische commissie;
Beschikt over de juiste diploma’s zoals de KNVB deze vereist;
Regelmatig overleg heeft met de TC en de technische staf van de 1e selectie en 2e selectie;
Belangstelling heeft voor de gehele vereniging.

Gezien de jonge leeftijd van de spelersgroep gaat de voorkeur uit naar iemand die hier affiniteit mee heeft. Interesse in deze functie? Stuur dan voor zaterdag 9 december 2017 een reactie naar: v.v. Hollandscheveld, t.a.v. bestuurslid voetbalzaken, via e-mail: voetbalzaken@vvhollandscheveld.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord