Enerverend schouwspel SVV’04 – Weerdinge eindigt in remise

EMMS overklast HODO
27 november 2017
ZZVV verliest ook van TONEGO
27 november 2017

Enerverend schouwspel SVV’04 – Weerdinge eindigt in remise

Op deze koude  zondagmiddag werd de wedstrijd SVV’04 – Weerdinge op sportpark de kampen afgewerkt. De supporters van zowel Weerdinge als SVV’04 kregen een waar voetbal spektakel voorgeschoteld welke uiteindelijk eindigde in een 2-2 gelijkspel en dus geen winnaar kende, beide teams blijven hierdoor lekker bovenin meedoen in de 3e klasse C.

De 1e helft was voor SVV’04 er werd in hoog tempo gespeeld en goed gecombineerd, en gingen  met een ruststand van 1-0 de kleedkamer opzoeken. Keeper Sjoerd Wolters was in goede doen en wist zijn team met diverse reddingen te behoeden voor een grote achterstand.

Na rust kwam Weerdinge met een aantal tactische omzettingen het veld in en wist hiermede de angel uit het spel van SVV’04 te halen De teams waren aan elkaar gewaagd, door een slordigheidje op het middenveld kwam Weerdinge  door een doelpunt van Jaimy Wessels terug in de wedstrijd. SVV’04 was even van slag maar wist toch  in de 62e minuut door een kopbal van Joost Thiele weer op voorsprong te komen. Lang konden de Schoonebekers  echter niet genieten van de voorsprong, want de mooiste goal van de wedstrijd werd gemaakt door Willem van Loenen  van Weerdinge die vanuit een vrije bal onhoudbaar voor keeper Dennis Bos vanaf 20 meter de bal in de rechter bovenhoek schoot. Scheidsrechter Mansouri  voelde de wedstrijd goed aan, en hoefde slechts 1 x geel te trekken voor een speler van Weerdinge

Arthur van de Veen bracht in het laatste kwartier nog wel 2 A- junioren in het veld  om het tij nog te keren, echter ondanks diverse kansen en scrimmages voor de goal van Weerdinge kwam het helaas niet. De toeschouwers waren vanmiddag de winnaars want die kregen een aantrekkelijk duel voorgeschoteld. Beide trainers konden zich na afloop vinden in het gelijkspel.

Opstelling SVV’04 :  1) Dennis Bos 2) Mathijs Landman, 3) Michel kerkdijk,  4) Jarno Gerrits,  5)  Martijn Scherpen, 6) Gerbrand Schoemakers,  7) Harmen Stuiver,  8) Frank Schoemakers, 9) Arjen Kocks, 10) Bart Moes (Ewoud Horstman), 11) Joost Thiele ( Jessie Rotmensen).

 

Tekst & foto’s Gerrit Kerkdijk

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord