FC Klazienaveen 5 stelt herbstmeistertitel week uit

FC Klazienaveen VR1 weet weer wat winnen is
3 december 2017
Hoogeveen ruim langs Rolder Boys
3 december 2017

FC Klazienaveen 5 stelt herbstmeistertitel week uit

Zaterdag stond de wedstrijd tegen nummer 3 VCG op het programma. De parel van de club kon bij winst herbstmeister worden.
Klazienaveen begon sterk aan de wedstrijd, binnen 2 minuten raakte het de lat. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts en kwam het al gauw op een 1-0 achterstand. Je kon aan alles merken dat het een moeilijke dag zou worden. Het was erg koud, de jongens hadden een kater na een avond bier drinken bij CAP Michael Geerts en de scheids hielp de jongens ook nietbepaald mee. De beste man stond namelijk zelfs handbal toe van de spelers van VCG, slachtoffer van de handbalactie was Bart de Jager die zijn ongeloof toonde. De negativiteit sloop in de ploeg en klazienaveenkwam met 2-0 achter.

In de rust werd afgesproken weer positief naar elkaar te reageren en te knokken voor elkaar. Invaller Dyan de Vries nam meteen het voortouw en liet zijn tegenstander even merken dat hij er was. Hierna kwamklazienaveen steeds beter in het duel en scoorde het via Tom Bornkamp.Klazienaveen zette door en scoorde na een geweldige aanval over veel schijven de 2-2 via Tim Jalving die de keeper omspeelde en knap binnenschoot. Klazienaveen drukte door maar na een fout in de opbouw van Bornkamp werd het 3-2 voor VCG.

Vanaf dat moment kreeg Klazienaveen nog 1 grote kans op 3-3 via Jasper Plas die de bal vanaf 2 meter over het vangnet schoot. Uiteindelijk counterde VCG zich naar 4-2 en 5-2. Einde wedstrijd.

Opmerkelijk was dat De Jager die de bal wou wegwerken via een perfect uitgevoerde omhaal, de bal en het hoofd van Bornkamp met elkaar verwarde.

Na de wedstrijd kwam het bericht dat concurrent Erica 3 ook had verloren, dit betekent dat Klazienaveen toch al herbstmeister is. Aankomende zaterdag om half 3 staat de wedstrijd tegen zzvv op het programma. Wij hopen dan weer van jullie support te kunnen genieten. Na afloop zal het herbstmeisterschap op gepaste wijze worden gevierd met de Esperando’s.

Tot volgende week!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord