FC Klazienaveen VR1 weet weer wat winnen is

Protos wint van Titan
3 december 2017
FC Klazienaveen 5 stelt herbstmeistertitel week uit
3 december 2017

FC Klazienaveen VR1 weet weer wat winnen is

Vandaag kwamen de dames uit Dalen bij ons op bezoek om een potje te voetballen. Thermokleding, handschoenen, trainingsjasjes (huh?)… ja alles hadden we aan tijdens de wedstrijd om het niet te koud te hebben.

Super fanatiek begonnen we aan de wedstrijd! We wilden namelijk die 3 punten thuis houden, want Dalen doet het ook erg goed in de competitie. Tot onze schrik deden we het heel goed in de eerste helft. Waar we normaal pas in de 2e helft mee beginnen, begonnen we nu gelijk mee in de eerste helft! Het tikken ging goed en we creëerden kans na kans. Waar we nog steeds aan moeten werken, is kansen afmaken. Hier zijn we allemaal geen ster in. Zo bleef het 0-0 tot rust.

Na rust kregen we al gauw een vrije bal die Kimberly, zoals gewoonlijk, in het doel schoot. 1-0! Meteen kwam er motivatie om nog meer doelpunten te maken. We hadden namelijk wel in de gaten dat wij de beter spelende partij waren. Hierdoor kwam de stand op 2-0 door een goal van Iris!

Wat ook weer typisch is, is dat we hierna gingen verzwakken. Hierdoor kwam de stand op 2-1. Gelukkig pakten we het hierna weer wat op, waardoor de stand zo is gebleven. Trots dat we de 3 punten thuis hebben gehouden!

Ook hadden we weer een talent van de week! Lotte Sterken mocht deze week de aftrap nemen. We hopen dat Lotte een leuke middag heeft gehad, ondanks de kou!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord