Nieuw Balinge houdt SC Angelslo op 3-3

Galavoorstelling Sc. Elim doet NWVV de das om
3 december 2017
Protos wint van Titan
3 december 2017

Nieuw Balinge houdt SC Angelslo op 3-3

De wedstrijd gaat gelijk op met kleine kansjes aan beide kanten . Angelslo speelt de bal rond en zo als verwacht speelt Nieuw Balinge lange ballen naar voren. In de 25e minuut komt Angelslo toch op voorsprong als Emiel de Vries voorzet uit een vrije bal en Haso Garazlic goed binnenkopt 0-1. Na de achterstand zet Nieuw Balinge een tandje bij en probeert de gelijkmaker te forceren en in de 49e minuut is het spits Dennis Tump de met een prachtig afstandschot de bal over Doelman Jarno Brands heen schiet 1-1. Na de rust is het beeld hetzelfde als Nieuw Balinge steeds lange ballen speelt en Angelslo rond probeert te spelen. In de 57e minuut wordt het 1-2 als Keeper Rick Kalsbeek de bal los laat en Haso Garazlic zijn 2e goal binnenschiet. Lang duurt de voorsprong voor SC Angelslo niet want in de 62e minuut is het Richard Kats die uit een voorzet Nieuw Balinge weer langszij brengt.

Even later komt Angelslo weer op voorsprong door Gezim Luli die simpel de bal in de hoek schiet 2-3. SC Angelslo is beter maar Nieuw Balinge vecht en knokt met soms pittige overtredingen om de 3-3 te maken. SC Angelslo probeerd de lange ballen weg te werken maar na een scrimmage in de 93e minuut is het toch Dennis Tump die de gelijkmaker op het bord zet. Al met al een echte topper uit de 5e klasse. SC Angelslo gaat over 2 weken op bezoek bij WVV die op dit moment op de 2e plaats staan.

Tekst: Wietze de Jong
Foto: Lobke de Jong

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord