FC Klazienaveen zondag 3 moeizaam langs Weiteveense Boys 3

Erica’86 2 wint van Fit Boys 3
4 december 2017
ZZVV pakt punt bij Hoogeveen
4 december 2017

FC Klazienaveen zondag 3 moeizaam langs Weiteveense Boys 3

Vanochtend mocht het ongeslagen eliteteam van de plaatselijke FC om 11.00 aantreden tegen het als nummer 6 genoteerde Weiteveense Boys 3.
De wedstrijd begon niet echt voortvarend voor Klazienaveen daar het na 15 minuten reeds tegen een 0-2 achterstand aan stond te kijken. Beide goals kwamen tot stand door persoonlijke fouten vanaf eerst de rechterkant en vervolgens idem dito vanaf links. Klazienaveen kwam kort voor rust terug tot 1-2 door een prima goal van Rick Withaar, die overigens daarvoor al twee 100% kansen keurig om zeep wist te helpen. Laten we het op gebrek aan wedstrijdritme houden ?.
De tweede helft begon Klazienaveen een stuk beter daar vlak na rust de 2-2 maakte. Het was wederom Rick Withaar die na goed terugkoppen van Michael Jordan de gelijkmaker mocht binnenwandelen. Toch was het wederom Weiteveense Boys die op voorsprong mocht komen. Een goede counter leverde de 2-3 op. Binnen een minuut was het echter weer gelijk. Patrick Arends schoot een vrije trap kiezelhard links langs de  keeper: 3-3. Hierna ging Klazienaveen volop op zoek naar de overwinning was snel resulteerde in de voorsprong. Michael Jordan mocht alleen door op de keeper, en faalde uiteraard niet. 4-3. Het slotakkoord was voor Mark Withaar die een lange bal van Jeroen Hartmann op waarde schatte en de 5-3 binnenschoot.
Door deze overwinning behoudt FC Klazienaveen de 100% score. 21 punten uit 7 wedstrijden en is hierdoor ook het enige ongeslagen seniorenteam van FC Klazienaveen. Een applausje waard 🙂

Man of the match: Patrick Tobben

Tekst: Roelof de Groot (Fc Klazienaveen)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord